Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

OTKAZANO: Biciklijada Stolac 2020.

Obavijest‼

Sukladno preporukama kriznog stožera HNŽ, obavještavamo Vas kako se Biciklijada Stolac 2020 odgađa do daljnjega. O novom terminu biciklijade, javit ćemo blagovremeno.
U subotu 21. ožujka u Stocu će se održati treća po redu rekreativno-biciklistička manifestacija u organizaciji Javne ustanove Radimlja.

Okupljanje biciklista bit će u 10:30 sati u Ulici kralja Tomislava (ispred općine), a biciklijada započinje u 11 sati.

Sudionicima biciklijade na raspolaganju je ruta koja kreće iz centra grada, prolazeći kroz Stolac (iznad Doma zdravlja prema kolodvoru), prati put Stolac - Neum (pokraj crkve sv.Ilije), prema drugoj najpoznatijoj nekropoli u Stocu, nekropoli Boljuni.

Staza ima 2 veća uspona (uz Poplat i Drenovac).

Ukupna dužina rute je 14 kilometara u jednom smjeru do Boljuna i 14 kilometara u drugom smjeru, prema startu.

Za sve sudionike biciklijade osiguran je besplatni obrok s pićem na području nekropole Boljuni, nakon ručka i odmora, predviđen je povratak na početnu točku u Stocu.

Prijave se vrše do 20.ožujka, i to isključivo u inbox facebook stranice JU Radimlja Stolac ili na mail: info@radimlja.ba

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 28 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/214151009633856...