Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
KOTIZACIJA

150 kn

OTKAZANO: Granfondo Podgora 2020.

Trasa Podgora Outodoor Gran Fonda osmišljena je na način da spoji najbolje što destinacija pruža. Start i cilj nalaze se u samom središtu Podgore, jednog od najljepših mjesta Makarske rivijere, a zatvorena vožnja odvijat će se kroz samo mjesto sve do izlaska na magistralnu cestu D8.

Utrka će se nakon toga kretati u pravcu sjeverozapada, prateći liniju obale duž Makarske rivijere da bi se od morskih vidika odvojila kod Brela, gdje se nalazi i prvi značajniji uspon, te krenula prema Biokovu. Gran Fondo potom slijedi trasu kroz sjeverne padine Biokova prema Zagvozdu gdje se nalazi drugi dok je treći na redu kod Kozica nakon čega slijedi spektakularni spust prema cilju u Podgori s nezaboravnim pogledom na Jadransko more.

Staza je ukupne dužina 101,5 km, s ukupnim usponom od +/-1604 metara, profesionalno organiziranim elektroničkim mjerenjem vremena, feed zonama, označenom i djelomično za promet zatvorenom stazom.

Earlybird startnine - 99 kn
Klupski paket: 5+1

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE101 km
WEB BICIKLIJADE outdoor-podgora.com
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/247663463266518...