Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Sv. Antun - blagoslov bicikla

Okupljanje: 08.30 – 09.30 sati kod kafića Hapy Time Sport Caffe (u blizini parkirališta)

Polazak :09.30-10.00 sati Zabok-kapela.Sv.Antun

Blagoslov bicikla : 10.00-11.00 sati

Domjenak župljana : 11.00-11.30 sati

Polazak biciklijade: 11.45 sati

Dužina rute:27 km

Ruta biciklijade : kapela Sv.Antun- vinograd Petrovečki(20 min odmor)-Stara škola-Mirkovci(20 min odmor)

-lovački dom Trčka( 1 h okrepa)

Završetak biciklijade : 16.30 sati.

Podloga:asfalt,makadam ,zemlja,

Na biciklijadi mogu sudjelovati djeca starija od 12 godina.


OPREMA:

Obavezna rezervna guma .

Pravila biciklijade :

Svi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa, voziti isključivo desnom stranom ceste i strogo se pridržavati svih uputa organizatora.Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijelog trajanja biciklijade je OBAVEZNO. Nošenje kacige se preporučuje i ostalim sudionicima biciklijade.

OBAVEZNA PRIJAVA ZBOG VOĐENJA EVIDENCIJA PRISUTNIH SUDIONIKA BICIKLIJADE RADI NAKNADNO LAKŠEG EPIDEMILOŠKOG PRAĆENJA KONTAKTA U SLUČAJU POJAVE ZARAZE VIRUSOM COVID-19.

ORGANIZATOR UPUĆUJE SVE SUDIONIKE DOGAĐAJA DA SE PRIDRŽAVAJU PREPORUKA I MJERA KOJI SU PROPISANI OD STRANE HZJZ. KADA SE AKTIVNOST PROVODI NA OTVORENOM MAKSIMALNI BROJ SUDIONIKA JE OD 40 OSOBA, A RAZMAK IZMEĐU NJIH MORA BITI NAJMANJE 1.5 M. OVIH PREPORUKA TREBA SE PRIDRŽAVATI RADI ZDRASTVENE ZAŠTITE SVIH SUDIONIKA BICIKLIJADE. NA SAMOM MJESTU OKUPLJANJA BITI ĆE DEZINFICIJENS ZA RUKE ZA SVE SUDIONIKE BICIKLIJADE.

ORGANIZATOR UNAPRIJED ZAHVALJUJE NA SURADNJI !
PRIJAVE DO 08.06.2020.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!