(subota)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklistička ekspedicija - Izvora 2 kotača #7

Udruga Rotor, ovog ljeta (svakog vikenda - subota i nedjelja - srpanj, kolovoz i rujan ) organizira zanimljive ekspedicije biciklima - u južnoj okolici grada Zagreba u dužini 38 kilometar, sa dvije - vrlo vrijedne i uzbudljive točke odmora.

Bez obzira na vašu kondiciju ili iskustvo, bez obzira jeste li rekreativac /ka, trkač / ica ili pomalo oboje, naša nesvakidašnja izazovna ali ipak ugodna biciklistička ruta (bez gotovo i jednog uspona!) pruža bezbrojne odgovore na mnoga vaše životna pitanja, interese ali i očekivanja.

Već na prvoj točci odmora [cca 16 km, 11:00 sati, izvor Curek, naselje Horvati], nakon osvježavajuće vožnje i životopisnih krajolika, uživati ćete u različitim temama sa kojima se ne susrećete tako čestu u svakidašnjem životu (zdrava prehrana, aromaterapija, astronomija, savjeti i motivacija u poslovnom svijetu, sviranje bubnjeva i sl...) naših renomiranih i biranih moderatora. Sve su teme mudro osmišljene, kako bi nenaporno i simpatično pružili što više znanja, mudrosti i praktične primjene. Traju svega 45 minuta, a vrijede suhog zlata.

Po završetku [12, sati], uz kratak odmor - ekspedicija - se nastavlja zavojitom cestom, kroz hladovinu začudno lijepe šume. Prilika je to osviježiti svoja pluća ali i pročistiti svoje ustajale misli.

Na osmom kilometru vas strpljivo i nezaobilazno očekuje naša druga točka odmora, izvor - Pandaki.

Izvor Pandaki [13,00 sati, naselje Kupinečki Kraljevec] Ovo je vrhunac današnje biciklističke ekspediciji i prava je prilika za osvježiti svoje tijelo i svoj duh.
U toj namjeri će vam svesrdno pomoći naši iskusni sportski animatori. Prilka je to za iskreno opuštanje, igru i druženje , kao u doba kada smo bili djeca, kada smo na život, i na svijet gledali iskreno, naivno, bez straha i zebnje - radujući se svakom novom danu
Kroz raznolike zanimljive, uzbudljive i kreativna sportske igre, poneki najspretniji ili najsretniji biti će darivani poklonima naših brojnih sponzora.

Prilika je to, također za neka nova poznanstva, pa čak i prijateljstva, koje će nam svima skupa oplemeniti, a možda i promjeniti život.

I da,
.... možda ćete iznova, nakon duuugog razdoblja, osjetiti kako u lijepoti - vrijeme - zaista prebrzo i nedostižno prolazi.

Naime, u 15,00 sati se završava ova naša, sada bi se usudili reći emocionalna, tjelesna i biciklistička ekspedicija - sa snažnom željom ponovnog susreta.

Ako i vi dijelite taj osjećaj - to samo znači kako smo uspjeli u našoj ideji. Hvala vam i vidimo se već slijedećeg vikenda!

Ostaje nam samo preporučiti vam restoran gdje ćete sa našim bedžom, ostvariti popuste za ukusan ručak. Biti će to prilika da uz carstvo raznolikih okusa, boja i mirisa - uživate u jelu, ali i predivnim sjećanjima upravo minule - predivnu biciklističku avanturu.

U slučaju lošeg vremnena ekspedicija se odgađa!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!