Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

CRAZY HILL Biciklijada 2020.

U sklopu dana cikloturizma koji će se ove godine održati u Ludbregu, Športsko rekreativno društvo, Grad Ludbreg i TZ grada Ludbrega pripremaju za sve ljubitelje biciklizma pravu poslasticu, biciklijadu od 105km prekrasnim krajolicima kalničkog gorja.

Cilj biciklijade je obići sve zadane kontrolne točke zadanom trasom u određenim vremenskim limitima.

Kružna cestovna ruta oko Kalnika zadovoljit će i najizbirljivije cestovne bicikliste željne pravih izazova.

Ruta Vas vodi dobrim cestama s niskim intenzitetom prometa što vam omogućava da se fokusirate na vožnju i brzinu bez previše smetnji i distrakcija. Ruta se iz Ludbrega kreće prema Kalniku gdje vas čeka ozbiljni, strmi, ali ne predugi uspon prema planinarskom domu.

Tamo će vaš trud biti nagrađen predivnim i inspirativnim pogledom na nepregledno zelenilo južnih obronaka Kalničkog gorja uz kojeg ćete se lakše i brže okrijepiti te napuniti energijom.

Nakon planinarskog doma, ruta se kreće valovitim i zabavnim terenom u kojem se izmjenjuju spustevi i „hupseri“ no budite spremni na još jedan uspon kod mjesta Sudovec.

Nakon osvajanja i tog izazova, ruta postaje nešto lakša, kreće se sjevernim dijelovima Kalničkog gorja te Vas, nakon više od 100 kilometara divne prirode i nezaboravnih pogleda preko dinamičnog brežuljkastog krajolika vraća u Ludbreg.

Detalji:
https://drive.google.com/file/d/1CtdiHC9ZRIm6AtBdCUS-nfd4n4uR6bYz/view?usp=sharing

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!