Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

250 kn

Gravelman Perušić 2021.

Gravelman je nasljednik ideje i duha legendarnih cowboya koji su na konju lutali prostranstvima u potrazi za otkrivanjem novih horizonta, a u današnjoj varijanti to je biciklistička "gravel" utrka s elementom potjere.

Da potjera, okrenuli smo malo priču kako se ne bi trkači međusobno već bježite od potjere koja je sazdana od poprilično brzih kauboja na biciklima.
Dakle, Gravelman biciklističko događanje može biti sve u rasponu od: vaše sobne vožnje i uživanja u prirodi do bjesomučnog bijeg od potjere, a zavisno od vaših želja kako bi savršen dan na biciklu trebao izgledati.
Finalni cilj je postati Gravelman, a za to trebate stići u cilj prije potjere - vrlo jednostavno.

Ako vas ipak potjere prestigne negdje na putu, nema veze, nastavljate vožnju do kraja, ali po dolasku u cilj nemate status Gravelmana već Finishera.

Mjesto održavanja je Perušić, u samom srcu like, na pola puta Zagrepčanima i Dalmatincima.

Ruta od 82 km i 1200 visinske dostupna je svima, tehnički ne zahtjevna (makadam i cesta) pravi Gravel, dakle avantura, izazov, nova mjesta i osjećaj da ste opaki igrač.

Utrka je u nedjelju, ako dođete ranije s ekipom ili obitelji posjetite park prirode Grabovaču, otiđite u muzej Nikole Tesle, zavirite u prekrasne rijeke Gacku i Liku ili se samo dobro provedite u nekoj od kuća s vanjskim roštiljem i pogledom na prirodu u okolici Perušića toga je na pretek.

Vidimo se u Perušiću 11.7.2021.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE82 km
WEB BICIKLIJADE www.gravelman.cc/chase-perusic
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/permalink.php?s...