Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

30 kn

9. Biciklijada "Subotina"

Ruta biciklijade će se kretati označenom turističko biciklističkom stazom koja prolazi dolinama rijeka Mirne i Bračane. Staza nije zahtjevna te je i MTB početnici mogu savladati bez problema. Tu smo prvenstveno zbog dobrog druženja, pa je i ruta prilagođena za sve uzraste i za svačiju formu.

Mjesto okupljanja je na malonogometnom igralištu nasuprot INA-ine benzinske, krećemo gotovo iz centra Buzeta gdje se taj dan održava tradicionalna “Subotina” – fešta Grada Buzeta.

Okupljanje i prijave od 14:00h na Betonskom igralištu tik do Fast fooda Smile!
Obzirom da je broj parkirnih mjesta vrlo ogrančen molimo vas da vaša vozila parkirate pored Sportske dvorane Buzet, te na gradskom parkiralištu koji se nalazi neposredno prije ulaska u grad ako dolazite iz pravca Poreča!

Trasa biciklijade:
Buzet-Most-Fontana-Franečići-Irsa-Sv.Duh-Mažinjica-Škuljari-Opatija-Minjera(Rušnjak)-Most-Vodovod (uz Mirnu)-Sv.Ivan. Dužina trase: oko 22km. Podloga: 50% -asfalt, 50% -makadam, zemljani putevi. Težina: Lagana, sa minimalnom visinskom razlikom, najvećim dijelom je ravna dionica, sadrži samo jedan blagi uspon, vozi se zemljanim putem uz korito Mirne,dijelom asfaltom,dijelom šumskim stazama i makadamom. Predviđeno vrijeme vožnje: sa uključenim stajanjem za okrijepu- 2h30min-3h,dužina 23km.

Za sve sudionike biti će osiguran ručak (fuži s tartufima+pivo), te 1-2 okrijepne stanice na trasi biciklijade. U pratnji će biti službeno vozilo.
Mole se svi sudionici da se na dan održavanja biciklijade pridržavaju uputa organizatora prvenstveno zbog dijela trase koja prolazi po javnim prometnicama (Mažinjica-Škuljari).
Preporuča se upotreba zaštitne kacige (do 16.g. kaciga je obavezna) , rezervna zračnica i najbitnije, dobra volja.

Ovisno o stanju na terenu organizator zadržava pravo manjih izmjena trase ili smjera biciklijade.

Poslije biciklijade zabava u Fast food-u Smile uz živu muziku a kasnije svi na “Subotinu”!

INFO: bk.buzet@gmail.com ,TZ Buzet ili na našem forumu.
tel.: TZ-Buzet-663-343, 091/528 3028-Darko , 099/807-5858-Nenad , 098/260 527–Dragan

Majice za prvih 150 prijavljenih.
Kotizacija 30kn, za članove BK-Buzet besplatno.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE23 km
WEB BICIKLIJADE www.bk-buzet.hr/2013/08/9-mtb-biciklija...