KOTIZACIJA

- - - -

II biciklijada ĆIRO HERITAGE

U drugoj biciklijada "ĆIRO - STAZA SVJETSKE BAŠTINE" koja je zakazana za Nedjelju 13.03.2022.
Vas vodimo na jednu nama poznatu, priznatu i jako dragu ĆIRINU STAZU, stazu koja nas vodi iz Hutova sela do lijepog mjesta Ravno i svjetski poznate spilje Vjetrenica.

Biciklijada u dužini 60km je kružnog tipa i potpuno ravna sa startom i ciljem u Hutovom selu, a biciklirati počinjemo u 11 sati.

Na lokaciji sastanka ispred osnovne škole i lokalnog kafića imamo veliki parking gdje možete sigurno parkirati svoja vozila.

Biciklijada starta u 11 sati, odakle slijedi obilazak lokalnih sela vozeći se Ćirinom stazom uz koju se proteže prelijep pogled na Popovo polje.
Nakon kraće pauze i kavice u Ravnom (hotel Stanica) slijedi bicikliranje prema Zavali i spilji Vjetrenica, gdje ćemo imati još jednu pauzu, a nakon toga i povratak prema mjestu starta biciklijade, odnosno Hutovu selu gdje su nam parkirana vozila.

Bitno je kazati da ćemo tijekom biciklijade imati i profesionalne ciklovodiče koji će nam predstaviti povijesna mjesta i lokalitete koje budemo obilazili. Za sve sudionike osigurana je pratnja sa kombijem u kojem će se nalaziti okrijepa, brzi servis i prva pomoć.

Za biciklijadu nisu potrebne prijave, dovoljno je samo da dođete na dan biciklijade u zakazanom vremenu, točnije u Nedjelju 13.3.2022. do 11.00 sati kada je zakazan i start biciklijade.

Agencija "Apriori BH" i udruga "HerzegovinaBike" uz podršku REDAH-a u sklopu projekta sklopu projekta "ĆIRO – Staza svjetske baštine" organiziraju biciklijadu Ćirinom prugom.

Ovim putem organizatori Vam žele dobrodošlicu u uvijek lijepu Hercegovinu, te se nadamo lijepom vremenu i vjerujemo kako ćemo imati odlično druženje.

Link za pregled staze:
https://bit.ly/3hdchPN

Start i cilj biciklijade (okupljanje sudionika):
https://goo.gl/maps/XXSGfYQQpbhw1yAR8

Projekat provode Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu – REDAH, grad Čapljina, općine Stolac i Ravno, te turistička agencija Kula Turist iz Počitelja, a krajnji korisnici su mikro, mala i srednja poduzeća, turoperatori, turističke organizacije, udruge, lokalni hoteli, moteli restorani i sportski klubovi.
EU4Business, s ciljem jačanja ekonomije BiH, potiče razvoj poduzetništva, izvozno orijentiranih sektora, turizma i poljoprivrede, kao i ruralni razvoj. EU4Business financira Evropska unija sa 15 miliona eura i Savezna Republika Njemačka sa 1,1 miliona eura.
EU4Business zajedno provode GIZ, ILO i UNDP, od aprila 2018. godine do marta 2022. godine.

Za više informacija o projektu „ĆIRO – STAZA SVJETSKE BAŠTINE“ posjetite: www.redah.ba, a za više informacija o EU4Business projektu posjetite: www.eu4business.ba.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE60 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/246696227676587...