Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

OTKAZANO: Biciklijada "Tour de Slavonija" 2014.

Poštovani prijatelji, biciklisti i biciklistice!

Sa velikom žalošću, moram Vam priopćiti vijest da se biciklijada "Tour de Slavonija" neće održati, iz razloga, jer nismo dobili podršku svih gradova-sudionika biciklijade. Naime, kad govorim o podršci koji su u domeni gradova, tu mislim na osiguranje mjesta dolaska biciklista, osvježenje biciklistima, te određena minimalna kotizacija s kojom bi financirali ručak, osvježenje i majice za bicikliste na kraju ture. Tour de Slavonija, jedna je od zahtjevnijih biciklijada koja se održava na našim prostorima, jer se vozi u redovnom odvijanju prometa, prosjek brzine kretanja je 25 km/h, te dužini od 135 km, što zahtjeva određenu logističku podršku na terenu. S obzirom, da se to nije dogodilo, organizacijski odbor, donio je odluku da biciklijadu nećemo održati, jer u slučaju određenih propusta, koji bi se odrazili na sigurnost biciklista, tu odgovornost nismo u stanju preuzeti. Stoga se nadam, da nećete biti jako razočarani i ljuti, jer hvala Bogu, danas imamo puno biciklijada na koje možemo otići i družiti se, te razmjenjivati lijepa iskustva.
Za sada toliko, i na kraju; možda se vidimo ponovo jednog dana, u nekom drugom gradu u neko drugo vrijeme
:(

RUTA:Donji Miholjac-Našice-Bizovac-Osijek-Valpovo-Belišće-Donji MIholjac

cca 135 km
start u 09:00 sati
okrijepa u svakom gradu 15-20 min

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 135 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/139751293385053...