(subota)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

7 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

1400(10548,30 Kn)

Dalmacija Bike & Boat 2023.

29. TRA 2023. U 11:00 – 6. SVI 2023. U 09:00

Malo pedaliranja, malo kupanja u moru, malo plovidbe od otoka do otoka i to sve u 7 dana. Tako nekako izgleda recept za savršeni aktivni odmor. Dodajmo tom receptu mjesec svibanj te 5 dalmatinskih otoka i nezaboravna avantura može početi. Među milijunima otoka širom svijeta, hrvatski se smatraju jedinstvenima. Svaki od njih ima svoju priču o prirodnim atrakcijama, znamenitostima, poviješću i običajima, ali i brojne skrivene uvale koje vam mogu pružiti neponovljiv boravak na moru. S druge strane, biciklom možete doći do gotovo svih otočnih atrakcija gdje ne možete automobilom, a pješke biste potrošili previše vremena.


Doživljaj pedaliranja po dalmatinskim otocima i 7-dnevno krstarenje oko njih na samom je vrhu najboljih iskustava onih koji su se u tome okušali, ali i želja onih koji to još nisu učinili. Zašto?
Zato što kad se smjestite u vašu kabinu, ne morate se pakirati sljedećih 7 dana, a imate komfor hotela koji će vas svakog dana odvesti na drugi otok. I baš tada kad se vaš „ploveći hotel“ veže, slijedi prava avantura – istražiti otočne tajne starim panoramskim cestama i skrivenim stazicama. Doživjeti otoke svim osjetilima. Mirisati lavandu, smilje i ostalo mediteransko cvijeće i bilje. Slušati šum mora, pjev ptica i zvuk kotača. Osjetiti svjež povjetarac na koži dok stojite na nekom od otočnih vrhova, promatrate susjedne otoke i razmišljate koju ćete tajnu sutra otkriti. Ili na kraju vožnje kušati autohtono maslinovo ulje, domaće vino i lokalne specijalitete. Da, to je to. To je savršeni odmor na biciklu. I to još u Hrvatskoj.

I zato vam Promotiv Travel Outdoor i MahMTB pripremaju pravu proljetnu poslasticu. Brač, Hvar, Korčula, Vis i Šolta – destinacije su koje nas čekaju u svibnju. U idealnom dijelu godine s optimalnim temperaturama zraka za vožnju. Bez velike gužve. Iako je program prvenstveno namijenjen brdskim biciklistima, pridružiti se mogu i oni s nešto manje fizičke kondicije ili tehničke potkovanosti jer užitak mora biti na prvom mjestu.
Doživite i vi Dalmaciju brodom i biciklom!CIJENA: 10.542,00 kn / 1400,00 eur

Cijena uključuje:
– 7 noćenja u dvokrevetnim kabinama s vlastitom kupaonicom
– 7 polupansiona
– 7 vođenih biciklističkih tura po programu
– 3 licencirana biciklistička vodiča
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti
– završno čišćenje i posteljinu

Cijena ne uključuje:
– transfer do/od Trogira
– najam bicikla (ukoliko nemate svoj)
– dodatne obroke
– konzumaciju pića na brodu
– osobnu potrošnju
– lučke pristojbe
– neograničeno korištenje vode za piće u bocama

NAPOMENA

Prijave su moguće do 15.3. ili do popunjavanja kapaciteta. Nakon poslane Prijave svaki će sudionik dobiti sve ostale informacije vezane za krstarenje brodom i biciklom po Dalmaciji.

Svaka tura se može prilagoditi skupini i podijelit će se na dvije grupe ovisno o tehničkoj zahtjevnosti ili podlogi.
Organizator krstarenja i kapetan zadržavaju pravo izmjene programa u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!