Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklijada Vinodar

Svim članovima B.K. Ždrala i ostalima koji vole biciklizam i vole se vozit.U sklopu vinodara organizira se vožnja biciklom i posjeta vinariji Badel 1862 u Đulovcu.
Dakle u sklopu Vinodara dana 09.06.2013. nedjelja održava se minibiciklijada.Ovako smo osmislili tu vožnjicu i događaj.Okupljanje učesnika je od 13,30 do 14,00 sati na glavnom gradskom trgu,Polazak u 14,00 ispred pozornice sa glavnog gradskog trga vozimo uz prugu batinjska rjeka vukovije i onda do Đulovca,dužina je oko 22 km imamo i tehničko vozilo u slučaju nezgode,planiramo izvest rutu u vremenu od 1,5 do 2 sata dakle laganini i za one koji ne voze često.predviđeni dolazak u Đulovac je oko16 sati.Tamo nas dočekuju predstavnici Badela,mala edukacija i obilazak vinograda i pogona u đulocu,zatim okrijepa vino ili voda ko kako pije.Tamo će biti naložena vatra i svaki učesnik si može ispeć kobasicu ili nešto drugo što več bude,malo prezalogajimo i polako nazad u Daruvar predviđamo da se u daruvar vratimo oko 19 sati.Molim sve učesnike da si na put pri polasku ponesu svoju tekućinu,isto tako molim za razumjevanje da ovo neće biti utrka tako da se pripremite na laganu vožnju jer će neki možda morat i gurat.Prilikom vožnje poštujemo prometna pravila i gržimo se svi zajedno,čineći kompaktnu kolonu.Na taj dan nervozu ostavite doma pod krevetom.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!