(nedjelja)
08:45
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

11(82,88 Kn)

OTKAZANO: Biciklijada PTICE SELICE - Lonjsko Polje 2023

Zbog vrlo vjerojatne kiše koja će pasti u nedjelju popodne na području Čigoča, morati ćemo na veliku žalost odgoditi biciklijadu PTICE SELICE -LONJSKO POLJE koja je bila planirana za 04.06.
Naime kako u biciklijadi sudjeluje i veliki broj manje djece i s obzirom da smo ipak jedno duže vrijeme na biciklu, ne bi htjeli da biciklijada nekome ostane u lošijem sjećanju.
Puno hvala svima na velikom interesu pogotovo onima koji su se na biciklijadu prijavili kao i onima koji su svaki puta do sada, a evo ovo je već treći puta, sudjelovali sa nama u pripremi biciklijade.
Nadam se da ćemo u nekom sljedećem periodu imati stabilnije vrijeme i tada ćemo se sigurno bez obzira na tri dosadašnja otkazivanja, ponovo upustiti u organiziranje nečega ovakvog jer vjerujemo da je ovo doživljaj koji svatko tko voli bicikliranje i avanturu u prirodi i pozitivnom okružju treba iskusiti.


KOTIZACIJA 11 eura
Prijava i plaćanje na https://forms.gle/rcTj5qj238bXNGoUA

Kako bi svima omogućili da biciklima istraže Park prirode Lonjsko polje, a da opet ne bude svima daleko i da bude malo više avanture u priču smo uključili i vlak.

Naime specijalni vlak samo za nas u koji ukrcavamo bicikle vozi nas sa glavnog kolodvora u Zagrebu do Sunje. Od tamo nastavljamo biciklirati prema Čigoču, selu roda gdje imamo i ručak (posebno se plaća 6,5 eura po osobi). Nakon toga nastavljamo biciklirati prema Mužilovčici gdje ćemo, ako se do tada voda povuče, imati prilike vidjeti velike skupine domaćih životinja na ispaši ali i uživati i u ostalim ljepotama lonjskog polja.
Povratak je u 18.30h iz Sunje prema Zagrebu gdje stižemo u 19.45h.
PROŠLE GODINE NA NAVEDENOJ BICILIJADI BILO JE PREKO 180 SUDIONIKA, OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA VRIJEME

Plan je sljedeći:
8.45h glavni željeznički kolodvoru u Zagrebu utovar bicikla na vlak.
9.15h polazak vlaka prema Sunji
10.45h dolazak u Sunju odakle bicikliramo do sela roda Čigoč (15km)
12.30h dolazak u selo roda Čigoč (razgledavanje, slikanje)
13.00h ručak restoran Tradicije Čigoč (meni 6,5 eura po osobi)
14.30h obilazak Mužilovčice i bicikl safari- ptice i životinje po Lonjskom polju
18.00h dolazak u Sunju i povratak u Zagreb gdje dolazimo u 19.30h


KOTIZACIJA je 11 eura po osobi i uključuje povratnu vožnju vlakom Zagreb -Sunja i ulaz u Lonjsko polje i stručno vodstvo, pratnju tokom puta, prijevoz skelom preko Save

Cijena ručka je 6,5 eura osobi i on nije obavezan, ali se isto tako plaća unaprijed.

Da bi prijava bila valjana kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun udruge Djeca za bolji svijet, Milana Zjalića 27a, Samobor, IBAN: HR7323600001102934258, Zagrebačka banka (OBAVEZNO opis plaćanja: Biciklijada ptice selice -Lonjsko polje 2023 ime i prezime sudionika za koje plaćate). Ukoliko planirate ručak onda samo na kraju opisa plaćanja treba napisati "ručak x već koliko osoba"

Ukoliko uplatu izvršite
- do 05.05. uz navedenu kartu za vlak i ulaz u Lonjsko polje dobiva se i jedna cockta 0,33l
- do 12.05 uz navedenu kartu za vlak i ulaz u Lonjsko polje dobiva se jedna izvorska voda 0,5l

Broj sudionika ograničen je kapacitetom vlaka. Biciklijada je po ravnom terenu (asfalt i makadam) i stoga je namijenjena i školskoj djeci s obiteljima koji mogu i vole biciklirati ali i svi ostali su dobrodošli.
Vlak staje u Velikoj Gorici i u Sisku ako bude zainteresiranih za biciklijadu i iz tih mjesta. (tako je bilo i prošle godine).

U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa i organizator će izvršiti povrat uplaćenog novca.
Sudjelovanje u biciklijadi je na vlastitu odgovornost uz obaveznu opremu: ispravan bicikl i kacigu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE50 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/permalink.php?s...