KOTIZACIJA

- - - -

Bike weekend 2023.

Udruga HerzegovinaBike i Biciklistički klub Mostar organiziraju biciklistički vikend u Hercegovini - ili kako mi to volimo kazati "Raju za bicikliranje".

Petak 22.09.2023
počinje III. Mostarska biciklijada na koja se održava u sklopu "Dana bez automobila", a koja uključuje poligom za najmlađe, izložbeni program, test vožnje, dodjelu nagrada, specijalne goste i biciklijadu gradom Mostarom kao centralni dio dana.
Više o događaju možete saznati ovdje: https://fb.me/e/Das5liPU

Udruga Herzegovina Bike i Biciklistički klub Mostar u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara u srijedu; 22.09.2023 godine organiziraju treću po redu "Mostarsku biciklijadu" povodom obilježavanja "Dana bez automobila".

Start biciklijade je u 18:00h na Lenjinovom šetalištu.

Kotizacije nema, a svim sudionicima biciklijade se preporučuje nositi zaštitnu kacigu jer se prisustvuje na vlastitu odgovornost.

Biciklizam je jeftin i zdrav načina kretanja gradom, a ujedno i potpora zdravom i aktivnom načinu života.

Iskoristite Europski dan bez automobila da učinite nešto dobro za sebe i našu planetu.

Pridružite nam se u vožnji 22. rujna i uživajte u prirodi, rekreaciji i prijateljskom druženju na otvorenom.

Uveličajte taj dan i događaj vašim prisustvom i sudjelovanjem na Mostarskoj biciklijadi.Subota 23.09.2023. na rasporedu je profesionalna cestovna biciklistička utrka koja će okupiti najbolje bicikliste iz Bosne i Hercegovine, ali i iz zemalja regije koji će okušati snage na hercegovačkim cestama. Utrka se boduje za Državno prvenstvo BiH, tako da ćemo u Hercegovini još jednom proglasiti Državnog prvaka.Nedelja 24.09.2023.
vas vodimo na šestu po redu Ćiro biciklijadu, a ovaj put posjećujemo Grad Stolac, nekropolu stećaka Radimlja i Stari grad Vidoški.

Biciklijada starta od 10.00h ispred restorana Storia u Čapljini.

Prijave na ĆIRO biciklijadu su još uvijek otvorene i možete se prijaviti ovdje: https://forms.gle/Yn3CcfUkCbjG2mZy7

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!