(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

4. Pedal with heart za SOS Dječje selo Hrvatska 2024.

Dobrodošli u Jastrebarsko - grad srca i ljubavi! Smješten na pitoresknom sjeverozapadu Hrvatske, Jastrebarsko oduševljava svojim šarmom i raznolikim pejzažima. Ovaj grad, bogat poviješću i tradicijom, često je odredište zaljubljenika u prirodu i ljubitelja aktivnog odmora. No, ono što Jastrebarsko čini posebnim je njegovo srce - ne samo u doslovnom smislu, jer srce grada oblikuje i njegov karakter.Kroz srce Jastrebarskog proteže se ruta koja je mnogo više od samo puta za bicikliranje - to je simbol zajedništva i dobrote. Sa svojih 42 km, ruta ne samo da otkriva ljepotu okolnog krajolika već i otvara vrata solidarnosti i podrške. Svaka krivina, svaki okret pedale, svaki uzdah, nosi sa sobom osjećaj da zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom.

Kroz dobotvornu biciklijadu, srce Jastrebarskog kuca jače nego ikad prije. Svaki biciklist koji se pridruži ovoj plemenitoj misiji postaje dio priče o ljubavi i brizi za druge, jer sav prihod od kotizacija ide za nabavku bicikala za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj.

Stoga, vas pozivamo da se pridružite ovoj posebnoj avanturi. Kružna ruta vodi kroz raznolike pejzaže, počevši iz centra grada s blagim uzbrdicama koje slijede valoviti teren, simbolizirajući srce koje pulsira prirodnim ritmom. Nakon toga, staza vodi kroz pitoreskna sela i prekrasne doline, čineći putovanje ne samo izazovnim, već i inspirativnim. Ovaj izgled nije samo atraktivan, već i simboličan, podsjećajući nas da je ljubav prema biciklizmu i prirodi srž ovog događaja. Neka svaki okret pedalom bude korak bliže boljem sutra za one kojima je to najpotrebnije. Neka naša humanost i ljubav budu vodilje na ovom putovanju kroz srce grada i srce dobrote.Start i cilj biciklijade je Strossmajerov trg u Jastrebarskom.

Okupljanje počinje od 9 sati, a start je predviđen u 10 sati

Staza ima 42 km, 460 m ukupnog uspona i zahtjeva osnovnu fizičku kondiciju.

Potrebno je imati ispravan bicikl i obavezna je kaciga.

Na terasi će biti organizirana jedna okrepa.

Nakon uspješno odvoženih kilometara, sudionike očekuje itekako zasluženi ručak.

Staza ide većim dijelom po javnim prometnicama. Vozite oprezno, nosite kacigu, vodite računa o sebi i drugim sudionicima u prometu i pridržavajte se prometnih propisa!

Veselimo se zajedničkom pedaliranju i druženju. Vidimo se!

Raspis:

Start i cilj: Strossmajerov trg, Jastrebarsko

02. Lipanj 2024

Vrijeme : 10:00h

Dužina staze: 42km srcolikog oblika

Kotizacija: 20€ kotizacija će biti utrošena za nabavku bicikala i opreme za djecu u SOS Dječjem selu Hrvatska

Za sve sudionike osigurana medalja i okrjepa po završetku biciklijade (prijaviti do 25.Svibnja)

Prvih 100 kotizacija dobiva i poklon sponzora

Prijave otvorene do: 25. svibnja 2024 na https://www.stoperica.hr/natjecanje/-4pedal-with-heart-za-sos-djecje-selo-hrvatska/179

Kontakt pedalwithheart@gmail.com

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE42 km
WEB BICIKLIJADE www.stoperica.hr/natjecanje/-4pedal-with-he...