Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

2. Zabočka kukurijada

Bogat program i prijave na Trgu K.Š. Gjalskoga počinju u 08.30 sati i traju do 10.00 sati kada kreće biciklijada.
Ruta u duljini 16 km namijenjena je svim uzrastima, a za sve sudionike su osigurane majice te okrjepa na stajalištima.
Cilj ove manifestacije je senzibilizirati i potaknuti sve subjekte u društvu da se suprotstave problemu ovisnosti kroz prakticiranje zdravih stilova života i organizacije slobodnog vremena, a moto same biciklijade je: “Na biciklu sigurno protiv ovisnosti”.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!