Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

37. Beogradska Kritična masa

Osim proleća, sunca i lepog vremena, ove poslednje subote u mesecu slavimo još nešto: TREĆI ROĐENDAN Kritične mase u Beogradu! :)

Ovomesečnu vožnju obeležićemo u bojama proleća i veseloj rođendanskoj atmosferi, pa ste svi pozvani da ponesete cveće ili neki cvetni detalj na sebi i da ukrasite svoje bicikle, pa da još jednom pokažemo Beogradu da je na biciklu najlepše i najveselije!

Dres kod: svečani-rođendanski :) (cvetni detalji, suknjice, haljinice, košulje, sakoi, kravate, leptir mašne, cipele za igranku :)

polazak u 17h s Trga Republike

Rođendanska ruta: http://ridewithgps.com/routes/4430913

Ovog puta ćemo prvi put zajedno preći preko Mosta na Adi, gde ćemo stati na par minuta i napraviti fotografiju "bajk lifta".

Vožnju dugu 11.5km završićemo u Savamali u Kulturnom centru GRAD, gde će se održati rođendanska žurka uz koncert Horkestra, a nakon koncerta muziku će puštati DJ UZB ekipa. :)

Naravno, rođendansko slavlje neće proći bez velike biciklističke torte (biće za sve!), a i nagradne igre, u kojoj ćete imati šansu da šansu da dobijete dva kvalitetna sedišta Selle Royal koju za ovu priliku donira Planet Bike, POPCYCLE zaštitne trake, kao i još neke nagrade koje za srećne dobitnike priprema UG Ulice za bicikliste.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE12 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/626234870802825...