Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

20 kn

Biciklijada „Stazama općine Nedelišće“ 2014.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima. Osmišljene su dvije staze u duljini od 18 km i 31 km koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze asfaltiranim prometnicama i makadamom.

ruta: http://bayimg.com/faoLiAaFC

Start biciklijade je u 10 sati ispred MESAP-a u Nedelišću, a sudionici se mole da dođu na dogovoreno mjesto barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona.

Kotizacija po sudioniku iznosi 20 kn u što je uključena okrijepa na punktovima u Pušćinama (nogometno igralište) i u Črečanu (ribnjak) te ručak na kraju rute na MESAP-u.

Ukoliko se odlučite sudjelovati, molimo da svoj dolazak prethodno najavite na kontakte Turističke zajednice općine Nedelišće.

Provedite dan u rekreaciji i ugodnom druženju.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE31 km