Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Tata i mama vozite se sa nama

Biciklistički klub „Ekvator“ poziva decu i roditelje i sve ostale ljubitelje biciklizma, da u subotu, 31. maja 2014. godine, u 10 časova, dođu biciklima na plato ispred Gradske uprave Pančeva.

Tada ćemo, zajedničkom porodičnom vožnjom, obeležiti Međunarodni Dan porodice.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija je 15. 05. 1995. usvojila ovaj datum kao «Dan porodice». Od tog datuma, širom sveta održavaju se manifestacije kojima se ukazuje na njen značaj. Želja nam je, da i mi Pančevci, učestvujemo u obeležavanju Dana porodice, jer zdrava porodica predstavlja pravo okruženje za budućeg zdravog čoveka i temelj je uspešnog društva.

Promotivna vožnja po gradskim ulicama, ukazaće i na veliki značaj upotrebe bicikla u gradskom saobraćaju, umesto vozila koja su veliki zagađivači okoline.
Skrenuće se pažnja javnosti da je neophodno obezbediti deci i mladima bezbednu i sigurnu vožnju biciklom ulicama našeg grada.
Biće to prilika da čitave porodice iskažu svoje opredeljenje za zdrav životni stil i brigu za zaštitu živote sredine, od svake vrste zagađenja.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!