Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

32. Večernjakova biciklijada

Start Biciklijade u 12 sati sa južnog parkirališta Dinamovog stadiona (okretište tramvaja Borongaj), a cilj je na RŠC Jarun, livada veliko jezero.

u slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa za tjedan dana (15.6.)

Nakon vožnje kroz grad dolazak na Jarun gdje će biti cijelodnevni zabavno-glazbeni program na pozornici uz obalu velikog jezera.
Večernji list će u 20h darovati Zagrepčanima veliki koncert Psihomodo pop-a. Nakon završetka koncerta uz veliki vatrometom počet će DJ party (Bikespirience).

događanja:

Izložba bicikala

Dječji kutak - je zabavni dio programa koji uključuje natjecanje u slalom vožnji za djecu, školu vožnje za najmlađe, likovnu radionicu za djecu „Nacrtaj bike” te posebnu mini izložbu nakon te radionice.

Film&Foto - film&foto korner ima premijerno prikazivanje kratkih filmova snimljenih smartphonom ili kamerom te izložbu fotografija na temu bicikli&biciklizam (downhill, retro, pejzaž, itd) koje možete pogledati na nekoliko velikih screenova i videozidu.

Adrenalin - je poseban dio programa koji uključuje natjecanje u slalomu za velike kao i natjecanje u brzini te različita natjecanja u spretnosti i vještini na biciklu i rolama. Mala škola akrobacija u suradnji s Red Bull-om.

Utrka rolerica - Rolerijada ima posebnu zonu i zabavni program koji završava s velikom utrkom rolera i rolerica. Poznati odmjeravaju snage s prijavljenima u brzinskom dvoboju.
Žiri bira najbrže rolere i rolerice.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!