Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Critical Mass

start u 18:00 na Trgu Republike

ruta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=734439799931725&set=gm.221204978089139&type=1&theater

Ovaj Critical mass posvećujemo političarima, u nadi da će ubuduće više pažnje poklanjati potrebama sugrađana & sugrađanki koji vole da voze biciklo i smatraju ga, iz raznih razloga, dobrim alternativnim prevoznim sredstvom. U ovoj vožnji učestvovaće i oni koji radije u rukama drže fotoaparat nego upravljač bicikla. Pozvali smo članove PhotoCG da nas ‘lentraju’, ali i da voze ako žele kombinovati dva zadovoljstva. Najbolja fotka biće nagrađena i korišćena na cover page organizacije Biciklo.me. Pozivamo i ostale zainteresovane fotografe da nam se pridruže.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!