Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Đakovačka biciklijada

U nedjelju 1. lipnja održava se već tradicionalna đakovačka biciklijada, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice i Grada Đakova. I svi već znaju, ako vrijeme nije naklonjeno biciklistima, biciklijada se odgađa za sljedeću nedjelju. I tako sve dok se biciklijada konačno ne održi.

Okupljanje biciklista je od 9 do 10 sati na prostoru tvrtke Mlaco, A. Šenoe 40, gdje je i start. Vozi se sve do cilja na jezeru Jošava. Tijekom cijelog puta povorku prati policijska pratnja i tamburaši koji su zaduženi za dobro raspoloženje.

Na startu biciklijade svaki sudionik dobiva na poklon navijačku majicu, te bon za gratis konzumaciju jela i bočicu vode na odredištu. Cilj biciklijade je ledina uz jezero. Djelatnici restorana Sokak na odredištu poslužuju jelo i piće, organizirane su nagradne igre (potezanje konopa, uhvati jaje,spretnost vožnje bicikla…), uz profesionalno vođenje animatora biciklijade.

Sponzor Capriolo iz Osijeka, daruje pet bicikala djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, dok drugih pet daruje pobjednicima nagradnih igara.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!