Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Jesenska biciklijada „Stazama Općine Nedelišće“

Start biciklijade je u 10 sati ispred LOVAČKOG DOMA u Nedelišću.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima, a u suradnji s Biciklističkim klubom Letina osmišljene su dvije staze u duljini od 18 km i 31 km koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze dijelom asfaltiranim prometnicama, a dijelom makadamom.

No to nije sve! Svi zainteresirani biciklisti će dodatno biciklirati do Središča ob Dravi (Slovenija) u posjet zanimljivoj manifestaciji „Praznik Buč – dan odprtih vrat Oljare Središče“ koja se tradicionalno održava na dvorištu Oljarne u Središču ob Dravi. Zadržavanje na manifestaciji je maksimalno sat vremena nakon čega se nastavlja vožnja biciklističkim stazama općine Nedelišće. Duža ruta je time proširena na još dodatnih 8 km. Za prelazak granice svaki biciklist mora imati uz sebe važeći dokument (osobna iskaznica, putovnica).

http://tz-nedelisce.hr/wp-content/uploads/2014/08/KARTA-BICIKLIJADA-215x300.jpg

Start biciklijade je u 10 sati ispred LOVAČKOG DOMA u Nedelišću, a Vi budite na dogovorenom mjestu barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona.

Kotizacija po sudioniku iznosi 20 kn u što je uključena okrjepa na punktovima u Pušćinama (nogometno igralište) i u Črečanu (ribnjak) te tradicionalni grah na kraju rute kod Lovačkog doma.

Za djecu do 16 godina obavezne su kacige!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 31 km
WEB BICIKLIJADE tz-nedelisce.hr/provedite-subot...
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/149745689048627...