Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

50 kn

Biciklijada "Pedalom kroz povijest Topuskog"

ruta 25 km - Topusko - Gređani - Hrvatsko Selo - Topusko - Velika Vranovina12 km neasfaltirane cestePreporuča se vožnja mtb biciklima. prijava od 9:00 na recepciji Top Termistart u 10:00 ispred Top Termicilj: Jelačićevo vrelo, Velika VranovinaKotizacija: 50,00 kn- ulaznica za zatvoreni bazen sa termalnom vodom- vodič za vrijeme biciklijade- ručak na cilju uz glazbu u živoPreporuča se nošenje zaštitne kacige, a sudionicima do 16 god. je obveznaSvi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost i organizator ne odgovara za nikakve povrede ili štete.Svrha biciklijade je promocija biciklističke staze, upoznavanje povijesnih znamenitosti Topuskog, te druženje u prirodi.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 25 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/photo.php?fbid=...