Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:45
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Critical Mass- Biciklom do Trgaje

U susret Danu bez automobila #CarFreeDay organizujemo Critical Mass do Trgaje na Cijevni u saradnji sa Green Home i Crvenim krstom.

Krećemo sa Trga u 10:45- Iz ulice Slobode skrenuće se u Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, pa preko Novog mosta, onda ulicom Pete proleterske i Bulevarom Pera Ćetkovića, zatim ulicama Marka Mašanovića, Braće Ribar i Španskih boraca, pa preko mosta kod Dinoše i lijevom obalom Cijevne do Trgaje.

Predviđeno je dvosatno druženje pored zelenooke ljepotice Cijevne, uz muziku i dobro raspoloženje, nakon čega će vesela biciklistička družina krenuti nazad ka Podgorici.
U pratnji će biti i timovi prve pomoći Crvenog krsta, koji će tamo imati pokaznu vježbu i demonstrirati pružanje prve pomoći.
Ostaje vam samo da izglancate bicikla, pripumpate gume i podmažate lance. Nošenje užine nije obavezno, ali je poželjno, kao i prostirke pogodne za sjedenje.

Prije početka vožnje na Trgu će biti i serviseri Tempa koji će vam izaći u susret za neke sitne prepravke.

Apelujemo na vas da nastavite da vozite bicikl i dalje i uključite se u reginalnu kampanju, čiji smo i mi dio, "Biciklom na posao" #Bike2Work, u nadi da će i vremenski uslovi to dozvoliti.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!