Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
15:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada povodom Dana kajkavske riječi u Zlataru

U sklopu manifestacije Dana kajkavske riječi koja se ove godine održava po 45. put u Zlataru, Bk Lastavica će, već tradicionalno, okupiti pajdašice i pajdaše na biciklima.

Pozivamo vas da nam pravite društvo u uspinjaju i spuštanju po bregima našeg komadića Zagorja na ruti Zlatar - Martinščina - Belec - Znož - Zlatar. Laganim tempom obilazimo ovih 19 km uz odmor i okrijepu u Belcu, gdje će za posjet biti otvoreno barokno remek-djelo, crkva sv. Marije Snježne.

Na povratku se častimo grahom pod šatorom u centru Zlatara i zabavljamo uz dobre stare običaje na Pajdaškom sprehajanju.

Krećemo u 15h sa zapadnog parkirališta Općinskog suda u centru Zlatara.

Napominjemo da ova vožnja ima rekreativan karakter i da je pogodna za sve uzraste, bez obzira na razinu fizičke spreme.

Kaciga je obavezna za sve koji imaju manje od 16 godina. Prometnice neće biti zatvorene i molimo sudionike da voze u skladu s propisima o prometnim pravilima.

U slučaju kiše biciklijada se otkazuje.

Vidimo se u subotu, 27. rujna 2014. u 15 sati!

Ovogodišnji program Dana kajkavske riječi:
http://www.zlatar.hr/2014/09/45-dani-kajkavske-rijeci-zlatar-2014/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE19 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/358828650939393...