Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

5. Rođendan BK Sutla

Zatvaranje službenog dijela sezone poklopilo se i sa našim 5. rođendanom. Na stazi na Pepaču budemo se neobavezno podružili uz hranu i piće. Naravno da ćemo se i voziti.

Budemo odvozili jednu revijalnu klupsku XC utrku i jednu Dual slalom utrku na interesantnoj i zabavnoj stazi.


Kotizacija od 30,00 kn uključuje hranu (grah ili roštilj) i piće.

Prijave se primaju do 08.10.2014. i svi koji napišu "DOLAZIM" smatramo da će jesti i piti te da će platiti kotizaciju na licu mjesta.

Ovo nam je potrebno zbog planiranja količina hrane i pića.

Vidimo se na Pepaču!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 3 km
WEB BICIKLIJADE www.facebook.com/events/886369724707849...