(subota)
12:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

2,65

Vu-cycling 2015.

Uoči Dana grada Vukovara, udruga za rekreacijski biciklizam "Biciklivo-Rekreativo-Vukovar" organizira vožnju biciklista, amatera i rekreativaca - "Vu-cycling 2015." koja ce se održati u SUBOTU 25. 04. 2015. godine!

Cijeli događaj predviđen je kao jedno lijepo druženje onih koji vole biciklizam i uzivanju u vožnji bicikla.

Okupljanje je u park šumi Adica, a za djecu i roditelje na platou u park šumi Adica s početkom u 09,30 sati održava se škola sigurne vožnje i edukativni program za djecu do 10 godina.

Po završetku prvog dijela biciklijade svi koji žele sudjelovati u defileu gradskim ulicama organizirano će u 11,00 sati krenuti iz park šume Adica, a gdje pozivamo sve građane: roditelje s djecom, umirovljenike te sve voljne vožnje ulicama grada!

Glavna vožnja „Vu-cycling 2015“ krenut će u 12:00h također iz Park šume Adica i sastoji se od dvije rute. Nazvali smo ih Pro Tour od (70 km) i Tour (40 km).

Defile će se voziti gradskim ulicama, start/cilj je Park šuma Adica, a potom se kreće relacijom 204. brigade- K.A.Stepinca – Nikole Andrića- Stjepana Radića-Bana J. Jelačića-VODOTORANJ- gdje će se organizirati slikanje svih sudionika defilea(milenijska fotografija)- Bana J. Jelačića - S.Radića, Dr. Franje Tuđmana- J.J.Strossmayera – A.B Paje – 204. brigade.-Park šuma Adica. Cijeli događaj osmišljen je u svrhu promocije biciklizma i zdravog života. Na taj način se želi podsjetiti građane kako svatko od nas može pridonijeti očuvanju okoliša i očuvanju vlastitog zdravlja vozeći bicikl.

Vožnja biciklista amatera vozit će se lokalnim gradskim prometnicama (asfalt) s ciljem uživanja u Slavoniji odnosno Srijemu.

Za najstarijeg i najmlađeg sudionika planiramo dodjeliti posebna priznanja i prigodne nagrade.

Cilj je promocija biciklizma, a ne brzine. Sudjelovati mogu svi građani, bez obzira na starosnu dob i spol, koji pokažu volju i imaju bilo kakav bicikl.
Osim bicikliranja, u Adici će za građane i sudionike biti organiziran športsko-zabavni program koji će uključivati ..... (pa ostavimo malo iznenadenja i za tada), a Vi pripremite svoje bicikle jer će Vu-cycling 2015 biti prava poslastica za ljubitelje biciklizma.

Svi koji žele sudjelovati u toj vožnji, obavezno moraju ispuniti obrazac za prijavu na web stanici: http://biciklivo-rekreativo-vukovar.hr/vu-cycling-2015-reg…/

Kotizacija iznosi 20,00 kn, po osobi, a u istu je uključena majica i grah, te tombola.( redni broj sudionika ujedno je i broj za tombolu.

Uplata se vrši na račun udruge IBAN HR5023300031153122387, s naznakom „za biciklijadu“, a kopiju uplatnice pošaljete putem forme obrasca na webu ili u emailu biciklivorekreativovukovar@gmail.com .

Također u obrascu za prijavu nalaze se i veličine majice, te će Vas uz broj sudionika čekati i majica veličine koju ste odabrali.
Preuzimanje rednih brojeva i majica, može se obaviti u park šumi Adica od 09,00 sati.

Prijave sudionika sa kopijama uplatnica potrebno je izvršiti do 10.04.2015. godine, kako bi se majice stigle tiskati.

Ukoliko se prijavite nakon tog datuma, ili na dan biciklijade ne garantiramo da ćete dobiti majicu, kao niti da će biti veličine koja vam odgovara, ali Vam dobru zabavu možemo garantirati.

I jos jedan detalj, kao bitan dio biciklijade je taj da cemo u svemu ovome djelovati i humano te cemo pokloniti bicikl sa potrebnom opremom nekom od djece u potrebi iz Vukovara,tako da cete se i vi moc i na taj nacin osjecati posebno,jer smo skupa nekom od djece uljepsali ionako tesko djetinjstvo.

NAPOMENA:
Za sve sudionike biciklijade obavezno je nošenje kacige. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.
Pravo sudjelovanja u utrci ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i prihvaća uvjete oslobođenja od odgovornosti.
Mladi od 12 do 16 godina mogu sudjelovati uz pratnju odrasle osobe i obveznu kacigu.

Rute : Pro Tour (70 km) kreće se Vukovar-Sotin-Opatovac-Lovas-Mikluševci-Berak-Orolik-Stari Jankovci-Petrovci-Vukovar.

Tour (40 km) : Vukovar-Sotin-Opatovac-Lovas-Sotin-Vukovar.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!