Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
17:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

3. Critical Mass CAC, Hladno je al' nas ima

niste valjda pomislili da se nećemo voziti???
naravno da hoćemo, ali ovaj puta će se pojaviti samo najhrabriji, jer toplo sigurno neće biti.. uporni smo, naporni, i takvi ćemo i ostati..

da, vozimo se, lijepo vrijeme ne očekujemo, vožnju nipošto ne odgađamo, pokazat će se tko ima duha..

daaaaaakle.. kao što smo rekli po novome (a što će odsad biti i službeno vriijeme održavanja naše Mase), zadnja subota u mjesecu, 17 sati, Gundulićeva ulica (Charlie)..

ako bude zainteresiranih po završetku vožnje možda negdje naložimo vatricu i bacimo koji čevapčić na vatru

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!