Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

D-Mrazovi ili Novogodišnji uspon na Sljeme

Dragi naši biciklisti!
Drago mi je da možemo najaviti i 4. Novogodišnji uspon na Sljeme u organizaciji našeg kluba. Ovu tradiciju smo počeli slučajno i svake godine dolazilo je sve više biciklista koji su se taj dana družili s nama. Zadnji uspon je okupio oko 60 biciklista, obučenih u Djeda Mrazove koji su svoj veseli hoo, hoo, hooooo pronijeli po sljemenskoj cesti do vrha.

U Subotu, 03.01.2015. starta slijedeći Novogodišnji uspon na Sljeme. Okupljanje na Jelačićevom trgu je predviđeno od 9:30 sati.
Vožnja je laganini, bez žurbe, kad stignemo, stignemo. Tradicionalno je cilj u restoranu “Grofica”
Za sudjelovanje postoje samo 2 uvjeta, odijelo Djeda Mraza i dobro raspoloženje. Pod odijelom Djeda Mraza smatramo minimalno crvenu kapu (mrazovsku) i crvenu jaknu, kabanicu ili nešto slično.
U Grofici ćemo se odmoriti, malo okrijepiti i slijedi povratak doma prema vlastitom odabiru puta i načinu prijevoza.
Slobodno pozovite prijatelje i rodbinu da se pridruže ovoj veseloj karavani i neka se sljemenska cesta zacrveni od najvećeg broja Djeda Mrazova u Hrvatskoj.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 25 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/780285288674156...