Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:15
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

U susret novoj biciklističkoj sezoni

Drugari biciklisti,

Prva organizovana vožnja CSS & TCT u 2015.god. najavljuju sunčan i pristojno topao dan oko 15 stepeni.

Skupljamo se na početku nasipa u bloku 70 oko 10:15 časova pa preko Surčina, Bečmena, Sremske gazele pravimo malu pauzu ili u Bojčinskoj šumi ili u Nautičkom selu u Boljevcima i posle preko Jakova i Surčina nazad za Beograd.

Obucite se slojevito, rezervna unutrašnja guma se podrazumeva no nije zgoreg napomenuti i vidimo se :)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!