Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

13. Biciklijada Pakrac - Lipik

Titanski Bike Weekend

1000 kotača u Pakracu, 1/5 stanovništva, zvuči nemoguće???

Dođite i sudjelujte ili uživajte u regionalnoj ili utrci prvenstva hrvatske, pump showu ili tombolom bogatoj biciklijadi.

20. i 21. srpanj 2013. g. Pakrac se zatvara za promet i pretvara u biciklistički grad. Titanski članovi od zime pripremaju jedinstvenu stazu za cross country. Jedinstvena je jer je start i cilj u centru lijepog starog dijela grada te prolazi kraj svih zanimljivosti u blizini i po brežuljku Kalvarija. Vozi se kraj dvije crkve, dvije kapelice, 3 križa, privatna dvorišta, izvor, kovnicu novca, stazi koja je osvojila Zeleni cvijet HTZ i još puno toga.
Subotno predvečerje će ispuniti show na pumptracku. Našem ponosu koji smo još doradili u odnosu na prošlogodišnjem show-u. Na kratkoj kružnoj stazi svojom tehnikom i stilom će se razbacivati domaći AS Jure Rosić i njegovi izazivači te mnoge mlade nade u kategoriji do 16 godina.

Nakon natjecateljskig dijela u nedjelju u 18h će startati tradicionalna biciklijada. Voziti će se iz Pakraca preko Lipika do izletišta Matkovac gdje će sve čekati osvježenje, zabava te izvlađenje bogate tombole. Sa tombolom uz druženje će završiti Titanski Bike Weekend na kojem očekujemo 1000 kotača u Pakracu.

Start biciklijade će biti u dvorištu kompleksa Janković u Pakracu oko 18 sati, građani će cestom preko Japage i Šeovice voziti prema Lipiku gdje je kod zgrade gradske uprave tradicionalno zaustavljanje i osvježenje.
Nakon kratke pauze predviđeno je da sudionici nastave prema Klisi pa sve do ŠRC Matkovac gdje će biti cilj biciklijade oko 20 sati

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!