Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
20:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
KOTIZACIJA

- - - -

Sat za našu planetu 2015 - bajsom!

"Sat za našu planetu 2015" je globalna akcija koju sprovodi Svetska fondacija za prirodu, a mi ćemo da im totalno pomognemo :D videli pandu i natpis WWF? to su oni :)

elem u čemu je štos? ugasiti na sat vremena dekorativnu rasvetu u subotu u 20.30 sa ciljem da podstaknemo ljude da brinu o životnoj sredini :) naravno gasimo svetla, ali ne na bajsu ;) bolje svetlo na bajsu i druženje sa dobrom ekipom, nego lajt šou i bleja kod kuće :3

plan je sledeći:
okupljamo se u subotu oko osmice u limanskom parku (subin plato) na našim dvotočkašima, provozamo se kejom do centra gde ima ne nužno ovim redosledom:

lepo druženje, tamburanje (bolje rečeno gitarisanje), pevanje, đuskanje
paljenje sveća u obliku bicikla
free WWF stickera i bedževa sa ljupkim pandama i tako

tako daaaaaaaa.... idemo se vozamo i družimo :))

Centralni događaj:

https://www.facebook.com/profile.php?id=892217070830974

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!