Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr

Zdravkova biciklijada - Uz Zdravka i bajs, učiti je nice!

U suradnji s Odjelom prevencije PU Osječko-baranjske u subotu, 31.8.2019. godine, s početkom u 19:15h, organiziramo zanimljivu edukativnu biciklijadu! Naše biciklijade uvijek odišu sportsko-rekreativnim karakterom, a sada smo odlučili začiniti cijelu priču s malo edukacije! Za edukaciju građana pobrinut će se djelatnici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske koji će sve vas koji se odazovete upoznati sa zakonima i propisima vezanim uz bicikliranje. Prava prilika za naučiti nešto novo kroz malo sporta, rekreacije i zajedničkog druženja!

Startamo u 19:15h ispred ulaza u Teniski centar u Perivoju kralja Tomislava (u blizini Pješačkog mosta) te se u 19:30h upućujemo na biciklističku stazu i vozimo sljedećom rutom:

Perivoj kralja Tomislava → Europska avenija → Ulica Matije Gupca → Trg bana Josipa Jelačića → Šetalište kardinala Franje Šepera (Promenada) → Tvrđa → Perivoj kralja Tomislava

Vozimo se do Donjeg grada i nazad, a tijekom vožnje ćemo nakratko zastati na nekoliko postaja gdje će nam djelatnici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske dati nekoliko hvale vrijednih smjernica koje ćemo moći koristiti u budućnosti, vozeći se biciklom našim prekrasnim gradom.

U Tvrđi ćemo ovjekovječiti biciklijadu zajedničkom fotografijom, čime ćemo postati dio zanimljivog sportsko-rekreativnog projekta Bicikademija, a po povratku u Perivoj svi ćete se imati priliku priključiti programu Zemlje bez granica.

Generalni pokrovitelj ovog projekta je Grad Osijek, a da budemo oprskrbljeni svim potrebnim rekvizitima pobrinuo se i Zdravkov dobar prijatelj Decathlon, koji će vas i ovaj put iznanaditi zanimljivim nagradama! Naša maskota Zdravko jedva čeka biciklijadu, da se pojavi i podijeli vam svima zanimljive darove iznenađenja, koje pakira cijeli tjedan!

Biciklirat ćemo u večernjim satima, stoga vas molimo da bicikle opremite svjetlosnom signalizacijom koja je obavezna, a za sve vas koji nemate bicikle omogućili smo besplatan najam istih, uz osobnu iskaznicu i prethodnu rezervaciju. Dovoljno je da se javite našem Zdravku na broj telefona 098343325 i preuzmete ih u Zdravkovom domu, na Srednjoškolskom igralištu (Istarska 1, Osijek), na dan polaska između 18:30h i 19:00h.

Svi sudionici dobivaju pečat u Zdravkovoj rekreacijskoj kartici, a za sve vas koji se do sada niste okušali u Zdravkovim avanturama, ovo je prava prilika da spojite ugodno s korisnim, naučite nešto novo i dobijete svoj prvi pečat! Sudjelovanje u svim Zdravkovim aktivnostima potpuno je besplatno, namijenjeno je svim generacijama i donosi brojne nagrade. Detalje o svemu onome što vam Zdravko organizira možete provjeriti klikom na sljedeću poveznicu: https://bit.ly/2MmxVAT.

Vidimo se u subotu!

Zdravko je krenuo, krenite i vi!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!