Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Treća mala biciklijada Grada Zagreba

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti 2019. na Zrinjevcu će se održati 3. Mala biciklijada.

Guralice, bicikli s pomoćnim kotačima ili bez, tricikli… svi do 20" veličine vozila, odnosno 6. godina starosti su dobrodošli.

Prijave su na štandu Grada Zagreba kod Paviljona od 10 sati, a start 3. Male biciklijade je u 10:30 sati. Prijave su obvezne od strane roditelja (zakonskog zastupnika nad djetetom).

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!