Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
KOTIZACIJA

- - - -

26. Novosadska Kritična masa

Ovomesečna vožnja posveti će se svim ljudima koji su bili dotaknuti katastrofom koja je zahvatila naš region.

Umesto tradicionalnog bici pozdrava na kraju rute, održaće se 1003 pozdrav: na keju kod spomenika žrtvama racije, pored reke Dunav, učesnici/ce će poslati prazan sms na 1003 i podići telefone u vis kao vid pozdrava i podrške.

Nekolicina se odlučila da napravi transparent koji će čelo kolone nositi, sa natpisom Novosadska kritična masa za 1003 (ili nešto slično, work in progress)

Pozovite svoje drugare, komšinice i porodicu, da se zajedno provozamo gradom, i kao zajednica biciklista/kinja pružimo podršku onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

Predložena ruta ovog meseca: http://ridewithgps.com/routes/4812247

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 9 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/234498563412264...