Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
17:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
KOTIZACIJA

- - - -

30. Kritična masa

Ne znamo šta ste vi pomislili, ali mi smo pristojni biciklisti i biciklistkinje... sve dok ovaj event ne dobije cover! :v Ali nam makar nije dosadno! Za ovaj mesec izglasali smo sledeću rutu:

http://ridewithgps.com/routes/5946731

Vožnja se završava kod Club Quarter i Fabrika, gde nas čeka u 18:30 predstavljanje knjige "Zakotrljaj me oko sveta" Snezana Radojicic :) Knjige možete nabaviti na licu mesta i tako podržati Snežu u njenom putovanju oko sveta, a dobro je i popiti nešto i poslušati je :) Ulaz: besplatan, a možda i džabe! :v

Za one najmlađe (dobro ne mora!) i najradoznalije (ne mora ni ovo), od 20:00 u Fabrici počinje Noć istraživača (onih kao Proka pronalazač, a ne kao Indijana Džons... baš), pa ako hoćete da bildujete moždane vijuge eto nam (:

I nemojte da vas nismo upozorili da će biti super! :D

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 11 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/357607404403354...